Folkemødet 2022

Vil din virksomhed eller organisation have en stemme i debatten og være synlig, når politikere fra EU, Folketinget, regioner og kommuner samt beslutningstagere fra erhvervslivet diskuterer politik, demokrati og Danmarks fremtid? Så skal I med på Folkemødet – Danmarks årlige politikfestival – der traditionen tro afholdes på Bornholm i uge 24.

Vi har udviklet forskellige deltagerpakker, hvor I kan debattere en politisk sag og skabe synlighed for jeres brand og budskab. Setuppet er fleksibelt – enten kan vi stå for alt ift. scoping af debat, koordinering med deltagere, video, pr, sociale medier mv. – eller I kan stå for hele eller dele af aktiviteterne selv.

Uanset branche, tema og anledning finder vi en mulighed for, at I kan deltage – og blive en del af den vigtige samfundsdebat eller styrke relationerne i jeres netværk.

Se alle deltagerpakker

Skriv til os på mail@lindskov.com for mere information, eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.

Sådan foregår debatterne

  • En debat varer netto 50 minutter, hvorfor der er god mulighed for en rolig tømning af teltet samt tid til vores videoteam og praktiske team til sceneskift inden næste debat.
  • Før debatten tager vores praktiske team sig af opsætningen af de perfekte rammer for jeres debat. De sørger således for vand og opsætning af bl.a. bagtæpper og flag samt brochure og merchandise på stole og borde.
  • Mikrofoner og navneskilte er en del af pakken, mens vi gerne bistår med videocrew og fotografer samt konsulenter on site, der kan varetage jeres sociale medier enten direkte eller sammen med jeres egne medarbejdere.

 

 

OVERNATNING OG TRANSPORT

Et ophold på Bornholm under Folkemødet kan være en dyr fornøjelse. Med indsigt i de forskellige overnatningsmuligheder, der er på øen, kan vi bistå med rådgivning og sparring i forbindelse med transport og overnatning på solskinsøen.

Betaling

Afhængig af hvilken pakke, I ønsker, opkræves depositum i forbindelse med booking.

SKAL VI HOLDE ET MØDE?

Vi er klar til at tage møder med jer om, hvordan vi kan give jer et fantastisk og værdiskabende Folkemøde.

Kontakt os på mail@lindskov.com for yderligere information eller for at booke et møde om mulighederne.

kontakt os i dag