Sociale Medier

Brugen af sociale medier er fortsat stigende. Det kan derfor være en effektiv vej til at skabe og vedligeholde værdifulde relationer til din målgruppen – hvis du bruger dem rigtigt.

Din kommunikation på de sociale medier skal skabe værdi for din målgruppe. Gør den ikke det, bliver det blot støj i dagligdagen, og dine budskaber risikerer at forsvinde i mængden.

Vi tilbyder strategisk rådgivning, planlægning samt vedligeholdelse af aktiviteter på de sociale medier. Udover at skabe aktiviteter med værdi for målgruppen, har vi fokus på at skabe sammenhæng på tværs af de forskellige sociale medier.

At fortælle den gode historie

Nu tænker du måske: ’Er vi overhovedet spændende nok at skrive om? ’ Ja!

Alle har en historie at fortælle. Uanset om du sidder i en børsnoteret virksomhed, eller er en lille lokal tømrer. Det handler blot om at se historierne.
Vi har f.eks. fortalt historien om gummiets vej fra mælkebøtter til bildæk, den nyansatte medarbejder, der altid bærer røde benklæder eller millionopkøbet af en konkurrerende virksomhed. Og vi vil påstå, at minimum to af de tre eksempler aldrig ville have fundet vej til spalterne, hvis ikke de blev hjulpet på vej af det strategiske PR-arbejde.

Hos Lindskov Communication arbejder vi med mange forskellige brancher og typer af virksomheder – store som små – og vores team af journalister kan derfor få den gode historie ud af hvad som helst. Uanset om det handler om årsrapporter, udvidelser, lokale historier eller noget helt fjerde.