Projekbeskrivelse

Advodan Glostrup

Hverdagsjura i øjenhøjde

Gruppebillede, Advodan Glostrup, Lindskov Communication

Opgaven

En facebookside, der øger kendskabsgraden hos målgruppen, samtidig med at troværdigheden omkring virksomheden bevares. Og en AdWords kampagne, der skaber synlighed og tiltrækker handlekraftige kunder. Det var ønsket fra advokatvirksomheden Advodan Glostrup.

Indsatser

Facebook

Jura er en særlig størrelse, for på samme tid er paragraffer og lovgivning dejligt ligetil – og meget uoverskueligt. Vejen til målet var derfor, at trække kancellisproget ud af juraen, og gøre den til spiseligt stof – uden at tabe de grundlæggende budskaber.

Vi planlagde en aktiv side, der blandt andet havde som målsætning at understøtte salgs- og markedsføringsindsatsen, positionere virksomheden i forhold til konkurrenter – og helt konkret at øge antallet af mødebookinger og deltagere til events.

Hver måned bliver en sæsonbetonet contentplan med 3-4 opslag om ugen udviklet. Opslag, der er en nøje afstemt blanding af fagligt stof, consumerbaseret indhold (gode råd til skilsmissen o.l.), salgsbudskaber, ’opslag fra kontoret’ (jubilæer, medarbejderprofiler mv.) og konkurrencer.

AdWords

Advodan Glostrup havde et ønske om en AdWords indsats. Målsætningen var at skabe synlighed og øge trafikken på deres hjemmeside for specifikke ydelser.

Sammen med Advodan besluttede vi at køre et pilotprojekt på emnerne Arv & Testamente og Tvangsfjernelser. 

På baggrund af en søgeordsanalyse har vi udformet en kampagnestruktur og annoncer for de to temaer, der tager højde for søgeord og målgrupper. Vi har løbende justeret på både søgeord og annoncetekster for på den måde at opnå det bedst mulige resultat. 

På baggrund af dette pilotprojekt har Advodan Glostrup valgt at udvide med yderligere fem emner. 

Resultater

I dag har Advodan Glostrup flere end 1000 følgere på Facebook

Antallet af bookede møder er mangedoblet, og der har været fuldt hus til alle arrangementer

Knap 14% af de besøgende på Advodan Glostrups hjemmeside kommer i perioden 18. okt. 2017 – 18. apr. 2018 fra AdWords kampagner

Informationsmøder