Projekbeskrivelse

Marketing med god smag

– Kejserindens Gryder

Marketingmateriale, Kejserindens Gryder, Lindskov Communication

Opgaven

Kejserindens Gryder er et cateringfirma, der lever af kantineordninger, receptionsmenuer og mødeforplejning til virksomheder samt catering og selskabsmenuer til private. Kejserinden kom til os med et ønske om at øge markedsandele på både det private marked og businessmarkedet.

Men konkurrencen for catering er tiltagende. Der kommer flere og flere udbydere til både privat og erhverv, og som forbruger kan det være svært at finde rundt i de mange muligheder. Og så er det lettest at tage en af de store og kendte aktører. Så hvordan kan Kejserindens Gryder differentiere fra de andre? Og hvordan kan vi skabe mere synlighed om dem?

Indsatser

Marketing

Kejserindens personale brænder for det, de laver, og deres mad smager forrygende – et faktum, der var svært at se i de gamle materialer. Målet med det nye design var derfor at fremhæve kvaliteten og kærligheden til råvarerne.

Vi har udviklet en profil brochure til hhv. privat og erhverv. Hertil har vi udviklet en række indstik på de enkelte ”produkter” – herunder mødeforplejning, frokostordninger, receptioner mv.

Resultater