Projekbeskrivelse

Logo, Pmw Engineering, Lindskov Communication

Håndtering af både kapsler og kommunikation

Opgaven

Har du nogensinde tænkt over, hvordan kapslen på din mælkekarton er endt lige netop der? Nok ikke. Men det er lige netop den type maskiner PMW Engineering udvikler: Kapselhåndteringsmaskiner.

Virksomheden er veletableret på det danske og skandinaviske marked, ligesom de allerede nu har et godt samarbejde med virksomheder i Holland. Næste mål var derfor at udvide til det asiatiske marked.

Indsatser

Marketing

Virksomheden havde ikke noget ønske om øget synlighed i form af presse, annoncering og lignende, og fokus har derfor været på udvikling af nyt marketingmateriale.

PMW Enginerings produkter er unikke. De er lette at håndtere, har lang levetid, tilbyder fleksible løsninger og er kendtegnet ved/som godt dansk håndværk. Og netop disse tre faktorer er der lagt vægt på i det nye materiale.

Vi har udviklet en profilbrochure samt 3 produktark.
Da der er tale om tre komplekse systemer, har fokus været på at gøre det simpelt og let forståeligt for kunden. Således er de tekniske specifikationer opstillet i punktform, ligesom beskrivelsen af systemerne er understøttet af tegninger og fotos.

Der er ligeledes lagt stor vægt på at fremhæve maskinernes lange levetid, lette håndtering, og det stærke danske håndværk – tre varetegn, der tiltaler den ønskede målgruppe.

Udover brochure og produktark er der udviklet en salgspræsentation i samme stil og udtryk som de trykte materialer.

Det udviklede design er ligeledes udformet som skabelon, hvilket gør det muligt at overføre de øvrige produkter inden for emballagehåndtering og måleudstyr til isolering og dermed skabe en ensartet produktportefølje. For at adskille de enkelte produkter fra hinanden, er hvert produktark udstyret med en lille farvet manchet.

Resultater