Projekbeskrivelse

Sort asfalt med grøn samvittighed

– SuperAsfalt

Hjemmeside, SuperAsfalt, Lindskov Communication

Opgaven

De fleste af os ved, hvad asfalt er. Men hvordan sætter man miljørigtig asfalt på dagsordnen?

Første skridt på vejen er optimeret hjemmeside, digital synlighed og marketingmaterialer.

Indsatser

Hjemmeside

SuperAsfalts tidligere hjemmeside var gammel med forældede tekster, billeder i ringe kvalitet og ikke videre brugervenlig. Samtidig havde SuperAsfalt et ønske om fremstå mere tilgængelige for kunderne og skabe mulig for at øge salget.

Først og fremmeste har vi udarbejdet ny tekster, der fortæller om de nye typer asfalt. Da der er tale om særlige typer asfalt, har vi lagt vægt på at fortælle om de miljømæssige fordele. Vi har beskrevet, hvordan asfalten bliver produceret, men på en kort, præcis måde og i et sprog, der er til at forstå – også for ikke fagfolk.
Layoutmæssigt har vi opdateret hjemmesiden med ny billeder – både fra asfaltsiloer, cases og kontoret – der er med til at skabe fortællingen og understøtte teksterne om den grønne asfalt.

Som et led i strategien om øget salg, har vi oprettet en webshop på hjemmesiden, der skal gøre det nemt at bestille asfalt – uanset om du sidder på kontoret, i toget eller derhjemme. Vi har samtidig sørget for, at kontaktoplysninger er tilgængelige, uanset hvor på hjemmesiden, du befinder dig.

AdWords

I september 2017 overtog bureauet SuperAsfalts AdWords konto. Her kørte to remarketing kampagner samt to ”almindelige” (søgenetværks) kampagner.
Fokus det første halve års tid var på optimering af de almindelige kampagner – det vil sige de annoncer, der kommer frem ved en Google søgning.

Vi har således arbejdet med målgruppe, optimering af søgeord, budstrategi, annonceudvidelser, kampagneopsætning samt annoncetekster. Derudover overvåger vil løbende kampagnerne, så vi hele tiden kan opdatere og justere, så de klarer sig bedst muligt.

Resultater

I perioden 1. nov. 2017 – 18. apr. 2018 ser antal besøgende således ud:

  • 3.169 besøgende på siden”Bestil”, hvilket svarer til 19,69% af det samlede antal besøgende.
  • 437 besøgende på siden “Kurv”
  • 1.011 besøgende på siden “Kontakt”

AdWords

Udvikling af SuperAsfalts AdWords siden Lindskov Communications overtagelse

Grafen til venstre viser udviklingen af antal klik på annoncerne, siden vi overtog kontoen i september 2017. Samlet set er antallet af kliks på annoncerne steget med knap 104%.

Figuren til højre viser, at 69% af de nye besøgende på hjemmesiden kommer via AdWords annoncerne.