Er du vild med at skabe resultater indenfor konvertering og leadgenerering? Har du forståelse for funktionerne på tværs af de forskellige kanaler? Kan du sammenkoble alt og skabe en strategi, som er tilpasset de elementer, hvor kunden står stærkest? Så er det måske dig, vi søger!

Hos Lindskov Communication leverer vi alle former for kommunikations- og marketingdiscipliner, som skaber målbare resultater og brandpræference – og vi hjælper virksomheder hele vejen fra strategi til eksekvering.

Til vores team af 20 erfarne rådgivere og specialister søger vi en digital marketing specialist, der har fingeren på pulsen i forhold til digitale trends og værktøjer – og som har fokus på konverteringsoptimering, så vi kontinuerligt optimerer indsatserne såvel på hjemmesider som på sociale medier.

En væsentlig del af dit arbejdet består i at skabe struktur og processer for digitale setups og flows samt analysere og knække de data, som de forskellige værktøjer tilbyder.

Som digital marketing specialist har du et tæt samarbejde med vores konsulenter og udvalgte kunder. Din primære opgave er således at bidrage i dialogen og rådgivningen af kunderne samt støtte konsulenternes leverancer, hvor der er behov for digital strategisk vurdering og rådgivning.

Herudover skal du som bureauets digitale marketing specialist sikre, at vi er opdateret på viden om nye digitale trends samt implementere de systemer, der er nødvendige for at sikre en god brugeroplevelse på vores kunders og egne digitale platforme.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Indsigt og rådgivning om kundernes digitale platforme
 • Optimere de forskellige dele af brugerrejsen mhp. bedre konvertering og leadgenerering
 • Skabe struktur over de forskellige indsatser på tværs af kanaler
 • Implementere og ændre elementer i alt fra awareness- til slutfasen
 • Opsætte og arbejde med SEO, SEM, RTB, UX, Google Analytics, Facebook Pixel, LinkedIn Pixel, Hotjar, Google Tag Manager, Semrush, Google Search Consule, MailChimp mv.
 • Analyse, afrapportering, måling og give strategiske anbefalinger

Du refererer til bureaudirektør Catrine Eisenreich, som sammen med dig og teamet lægger strategi og handleplan for optimering af de digitale løsninger. 

Din profil

Du har en naturlig nysgerrighed og et stærkt drive for, hvad der virker – og hvilke systemer og plugins, der skal implementeres for at sikre den gode brugeroplevelse og skabe ekstraordinære resultater. Herudover har du følgende kompetencer:

 • Videregående uddannelse inden for marketing, kommunikation eller it
 • Stor forståelse for sammenhængen og funktionerne på tværs af kanalerne
 • 2 års erfaring med SEO, annoncering på sociale medier samt Google Ads, Analytics og andre digitale værktøjer
 • Erfaring med afrapportering, måling og strategi
 • Indsigt i trends og nye digitale værktøjer
 • Stærkt personligt drive for at skabe ekstraordinære resultater
 • Trives godt i et hektisk miljø og elsker faglige udfordringer
 • Er fleksibel, sserviceminded og professionel i din omgang med kunder, samarbejdspartnere og kolleger

Som menneske er du ansvarsbevidst, struktureret, kommunikerende, udadvendt og god til at samarbejde på tværs af teamet. Samtidig fungerer du godt som rådgiver og er klar på at holde oplæg om digital strategi, hvis det er nødvendigt.

Oplev bureaulivet – og bliv udfordret hver dag

Som full service bureau rådgiver vi om branding, kommunikation og kreative løsninger, der skaber troværdig kommunikation og flytter image, adfærd, holdninger og omsætning. Du bliver dermed en del af et dynamisk bureau med et væld af spændende, alsidige og udfordrende opgaver, og du kommer ikke til at kede dig.

Samtidig lægger vi vægt på eksekvering og handlekraft, og der er ikke langt fra tanke til handling. Du vil derfor opleve, at dine gode ideer vil kunne gennemføres hurtigt!

Bureauet er en del af det globale Comvort bureaunetværk og medlem af DI Rådgiverne, GRAKOM samt Creative Club. Vi stiller høje krav til vores medarbejderes og samarbejdspartneres etiske adfærd.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes på individuel kontrakt, og lønnen forhandles i ansættelsesprocessen.

Jobbet er overvejende i dagtimerne mandag til fredag, men der gives og forventes fleksibilitet. Det kan i mindre omfang være nødvendigt at deltage i arbejdet på andre tidspunkter på grund af et kundeevent eller en særlig skarp deadline.

Vi løser ofte opgaver ude hos kunderne, og du skal trives med, at vi et par gange om ugen ikke nødvendigvis er på bureauets hovedadresse i Roskilde, men koordinerer vores aktiviteter via telefon, virtuelle møde eller planlagte fysiske møder. Der vil i begrænset omfang være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Deadline

Send din ansøgning til ”os” senest den 21. august. Samtaler afholdes løbende med relevante og udvalgte ansøgere. Har du spørgsmål til stillingen, kan du rette henvendelse til bureaudirektør Catrine Eisenreich på tlf. 42 20 82 73 eller cei@lindskov.com

Er du klar til, at vi sammen flytter image, adfærd, holdninger og omsætning hos kunderne? Så send og din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Ansøgningsfrist

21. august 2022

Kontakt

Catrine Eisenreich

Telefonnr.

42208273

E-mail

cei@lindskov.com

Kender du vores nye kollega? Så del endelig stillingsopslaget.