Her får du muligheden for at arbejde i et proaktivt tempo hos et energisk og kundedrevet kommunikations bureau.

Du skal leve dig ind i en branche og de virksomheder og organisationer, der hver for sig og sammen er en del af værdikæden. Kan dine evner, arbejdsindsats og ikke mindst tillidsskabende adfærd skabe resultater og bundlinje samtidig med, at vores kunder føler, de får værdi for pengene, så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Du har indsigt – eller får det hurtigt – til forskellige kommunikationskanaler, købsparametre, profileringsbehov og salgsværktøjer, man anvender i brancher som:

  • landinspektører og aktører i byggeriet inden for infrastruktur samt by- og landskabsudvikling (Landinspektøren)
  • glarmestre, glasproducenter og aktører i byggeriet med fokus på glastekniske løsninger (GLAS)
  • arbejdsmiljøprofessionelle, sikkerhedschefer, HSEQ-chefer og AMO-repræsentanter samt studerende inden for arbejdsmiljøledelse og psykisk/fysisk arbejdsmiljø (arbejdsmiljøNET)
  • SMV og Large Enterprise primært placeret i Roskilde Kommune (Business Roskilde).

Hos Lindskov har vi en række virksomheder og organisationer i kundeporteføljen, hvor vi bistår med kommunikation, markedsføring, interessevaretagelse og sekretariatsbistand. I den forbindelse udgiver vi en række magasiner, producerer podcast og arrangerer udstillinger, konferencer og events.

Du kan læse mere om magasinerne her.

Vi har brug for en engageret og professionel promotion supporter, der ved siden af egen portefølje – enten i selskabsform eller som freelancer – kan bistå med salg af annoncer til magasinerne, bannere til nyhedsbreve og websites, udstillingsstande til årskonferencer og events samt partnerskaber til podcasts og webinarer.

Indtjeningen er ren provision, men alt efter model kan vi aftale et opstartshonorar eller garanteret indtjening at komme i gang med opgaven på. Vi estimerer et nettoindtjeningspotentiale på 100.000-250.000 pr. år, men det har du selv stor indflydelse på.

Vi stiller arbejdsplads, database og nødvendige værktøjer til rådighed.

Skriv til Lars Lindskov på lli@lindskov.com hurtigst muligt – eller ring på 30501979, hvis du vil høre mere om opgaverne.

Omgående tiltrædelse for den rigtige. Vi skal i gang med arbejdet!

Det vil glæde os at høre fra dig!

Ansøgningsfrist

1. marts 2023

Kontakt

Lars Lindskov

Telefonnr.

30501979

E-mail

lli@lindskov.com

Kender du vores nye kollega? Så del endelig stillingsopslaget.