Får din virksomhed nok værdi ud af marketingbudgettet? Har I brug for hjælp til optimering af marketingindsatsen, så udbyttet bliver endnu større? Så tag os med på råd!

Marketing er ikke blot udsendelse af budskaber til modtagere, men handler i dag langt mere om strategiske beslutninger i en virksomhed. Hvilke kanaler skal benyttes? Hvordan leverer man relevant indhold, som sikrer effektiv anvendelse og udbytte af virksomhedens markedsføringsbudget? Og ikke mindst, hvordan formidler vi fagteknisk viden på en forståelig og let tilgængelig måde, så alle forstår det?

Hos LINDSKOV arbejder vi professionelt og strategisk med vores kunders markedsføring, så hele kommunikationen understøtter forretningsmålene. Vi tager udgangspunkt i jeres forretning, viden og ekspertise. Vi hjælper jer med at finde potentielle kunder og vise dem, hvorfor de skal vælge lige netop jer.

Ord alene fanger ikke kundernes opmærksomhed.
Det gør derimod lækre billeder, spændende ikoner
eller en stor farverig overskrift.

Visuel identitet

Når det kommer til den visuelle kommunikation, er det vigtigt med en rød tråd gennem alt materiale – uanset om det er trykte eller digitale materialer. En ensartet visuel identitet skaber nemlig sammenhæng og giver bedre forudsætninger for at blive husket hos en potentiel kunde.

Hos Lindskov Communication har vi stor erfaring med at arbejde på tværs af de forskellige medier. Vi har altid fokus på jeres visuelle udtryk og sørger for, at den er gennemgående i alt fra brochure, annoncer, film, hjemmeside og aktiviteter på de sociale medier – og så er den naturligvis altid suppleret med en fængende tekst, der præsenterer virksomhedens vigtigste budskab.

Trænger det visuelle udtryk til en opfriskning? Eller savner I en rød tråd? Vi hjælper naturligvis også med at udvikle et visuelt koncept, der afspejler, hvem I er som virksomhed.