Mange års politisk erfaring fra flere politiske niveauer skal nu bruges aktivt til at yde professionel rådgivning til virksomheder og organisationer. Det mangeårige folketingsmedlem bliver en del af Lindskovs Public Affairs-team, der arbejder med politisk rådgivning

 

Venstres mangeårige folketingsmedlem Flemming Damgaard Larsen er efter sin udtræden af Folketinget sidste år blevet headhuntet til Lindskov Communication, der løser kommunikationsopgaver for en række virksomheder og brancheorganisationer.

Bureauet er i vækst og får flere og flere opgaver inden for Public Affairs, der er det arbejdsområde, som Flemming Damgaard Larsen hovedsageligt skal beskæftige sig med.

Det er en klar styrkelse af bureauets rådgivning af virksomheder og organisationer, der søger bistand til komplicerede sager, at Flemming Damgaard Larsen nu bliver en del af vores konsulent-team. Jeg har kendt Flemming i mange år og sætter stor pris på, at han altid har stået for ordentlighed i sit politiske virke. At præsentere en sag for embedsfolk og politikere på en sober og ordentlig måde er den første forudsætning for sagens succes, pointerer Lars Lindskov.

Erfaring og indsigt

Inden sin ansættelse i Lindskov Communication har Flemming Damgaard Larsen arbejdet i vognmands¬organisationen ITD – Brancheorganisation for den danske vejgodstransport. Flemming Damgaard Larsen har endvidere mange års erfaring som medlem af henholdsvis byråd, amtsråd og Folketing, hvor han blandt andet har været formand for Folketingets Transportudvalg og gennem en række ordførerskaber har opnået dyb indsigt i mange forskellige branchers rammevilkår og udfordringer.

Jeg er meget glad for at bruge kræfter på et område, som jeg i mit politiske virke har set er meget forsømt i Danmark blandt virksomheder og organisationer. Der er virkelig brug for at skære en sag til, så beslutningstagere har et helt reelt og troværdigt billede af, hvad det drejer sig om, siger Flemming Damgaard Larsen.

Sober og professionel rådgivning

Med titel af seniorkonsulent er han sat i spidsen for det voksende forretningsområde på bureauet, der blandt andet løser opgaver for Praktiserende Landinspektørers Forening, Jordemoderforeningen og Dansk Skytte Forbund.

I mine mange år på Christiansborg har jeg mødt mange lobbyister, som for de flestes vedkommende har udført et sobert og lødigt arbejde. Jeg i en række sager oplevet, at netop Lindskov Communication er et af de bureauer, der har forstand på at skære en sag ind til kernen og præsentere det professionelt for både embedsfolk, politikere og medier. Derudover er bureauet medlem af Public Relations Branchen og har tiltrådt det internationale charter for høj etik i arbejdet. Derfor blev jeg glad for opfordringen om at blive en del af bureauets rådgiver-team og er allerede blevet kastet ud i de første opgaver, siger Flemming Damgaard Larsen.

Udover opgaver indenfor Public Affairs løser Lindskov Communication også klassiske PR-, marketing- og kommunikationsopgaver, hvor kunderne blandt andet tæller Advodan, Caverion, Continental, Coor Service Management, Visma og e-conomic samt Logistikkompagniet, Moestrup Alufacader og Solrød Biogas. Bureauet er medlem af det internationale Comvort-netværk, der består af flere end 50 ejerledede bureauer med kontorer i over 80 byer i Europa, USA og Asien. I Danmark er Lindskov Communication repræsenteret i kontorfællesskaber i København, Roskilde, Greve, Fredericia og Aarhus.