Vores kommunikation i dagligdagen bliver mere og mere digital. Vi handler og søger informationer på nettet som aldrig før, og en stærk digital kommunikation og tilstedeværelse er derfor en vigtig del af en virksomheds kommunikation.

Hos Lindskov Communication hjælper vi både med design og opsætning af en helt ny side eller blot en opfriskning af den eksisterende side – uanset om det er den simple virksomhedsside, komplekse organisationsside eller måske en undervisningsportal.

Indhold og formidling

Men en hjemmeside er mere end en lækker opsætning. Indholdet skal tilpasses og formidles, så det passer til den rette målgruppe. Det er f.eks. ikke mange, der forstår de juridiske vendinger, ligesom en fagteknisk beskrivelse af en maskine ofte skaber mere forvirring end afklaring.

Vores dygtige MarCom team har stor erfaring med at omsætte komplekse og fagtekniske tekster til almindeligt dansk, så ikke-fagpersoner får glæde af informationen.

Bliv synlig på nettet

Nu har du en lækker hjemmeside med godt indhold, og så vælter det vel ind med besøgende? Ikke nødvendigvis. Konkurrencen på nettet er stor – og vokser støt – og det er derfor vigtigt med en målrettet indsats, der kan skabe synlighed. For hvad er meningen med en flot hjemmeside, hvis ikke den bliver fundet?

Lindskov PR

Få en digital pakke

Som en del af vores digitale pakke tilbyder vi:

 • Søgemaskine optimering (SEO)
  SEO er et gratis redskab til at gøre din hjemmeside mere tydelig for Google og dermed potentielle kunder. Jo bedre SEO en hjemmeside har, des tidligere bliver den vist på Google.
 • Opsætning samt overvågning af Google Analytics
  Med Google Analytics får vi et overblik over trafikken på jeres hjemmeside. På den måde kan vi få viden om, hvilken side jeres brugere oftes besøger, hvor længe de opholder sig på siden, hvordan de navigerer rundt på siden mv. – alt sammen oplysninger, vi kan benytte til at optimere jeres hjemmeside, så vi giver brugerne mest muligt værdi.
 • Opsætning og vedligeholdelse af søgemaskineannoncering (SEM)
  Den mest brugte søgemaskineoptimering herhjemme er Googles AdWords, da langt størstedelen af danskerne benytter sig af Google.
  AdWords er Googles annoncer, det vil sige, at du kan købe dig til en bedre placering på Googles søgeresultater. Når du foretager en søgning, vil de 4 øverste resultater som regel være markeret ”Annonce” – dette er AdWords.
 • Opsætning, udformning og drift af nyhedsbreve
 • Samarbejde med online medier
 • Kontakt til relevante bloggere

Du vælger selv, om du ønsker support til alle emner eller blot enkelte.