Branding: Hvad vil I særligt kendes på?

Vi hjælper jeg med den skarpe prioritering af jeres kernefortælling, positionering og det, I særligt vil fremhæve i jeres branding.

Branding handler om at arbejde med afsæt i de særtræk, der skiller jeres brand fra jeres konkurrenter og at omsætte dem til prioriterede indsatser i markedet i tråd med jeres branding.

Vi hjælper jer til et strategisk overblik over jeres samlede brand. Typisk løser vi det i en workshop, hvor vi kortslutter alle kommandolinjer og sammen med jer får styr på jeres kernefortælling og den helt skarpe grund til, at I eksisterer som virksomhed.

Når kernefortællingen er på plads, vil den være styrende for jeres prioritering af kommunikation, produkter, services og jeres visuelle sprog. Det giver et fælles blik på selve motoren i jeres branding. Resultatet er, at vi endnu bedre kan tilrettelægge en optimal udrulning af jeres kommunikation og indsatser.

At fortælle den gode historie

Nu tænker du måske: ’Er vi overhovedet spændende nok at skrive om? ’ Ja!

Alle har en historie at fortælle. Uanset om du sidder i en børsnoteret virksomhed, eller er en lille lokal tømrer. Det handler blot om at se historierne.
Vi har f.eks. fortalt historien om gummiets vej fra mælkebøtter til bildæk, den nyansatte medarbejder, der altid bærer røde benklæder eller millionopkøbet af en konkurrerende virksomhed. Og vi vil påstå, at minimum to af de tre eksempler aldrig ville have fundet vej til spalterne, hvis ikke de blev hjulpet på vej af det strategiske PR-arbejde.

Hos Lindskov Communication arbejder vi med mange forskellige brancher og typer af virksomheder – store som små – og vores team af journalister kan derfor få den gode historie ud af hvad som helst. Uanset om det handler om årsrapporter, udvidelser, lokale historier eller noget helt fjerde.