Kompetencer

Vi behersker kompetencer på tværs af alle kommunikationsdiscipliner, skriftligt som visuelt, digitalt og analogt. Der tages afsæt i kreativitet, best-practice og indsigt i de nyeste tendenser – vi hjælper gerne hele vejen fra strategi til eksekvering.

At lægge en strategi for din virksomheds kommunikation og markedsføring er med til at give størst muligt udbytte, så du kan få succes. Hos os får du kompetencer, rådgivning og strategi, der tager udgangspunkt i helheden. Det vil sige, at vi indtænker alle kommunikationsdiscipliner og -platforme, har fokus på jeres målsætninger, forretningsområder og målgrupper og tager samtidig højde for jeres konkurrenter og markedets udvikling.

Vi har hjulpet små lokale virksomheder med at øge kendskabsgraden, mellemstore virksomheder i vækstperioder med mangel på medarbejdere, og store virksomheder med opkøb og fusioner. Uanset hvilken målsætning, din virksomhed har, står vi klar til at hjælpe med udvikling af den rette strategi, der kan gøre målsætning til virkelighed.

Fra enkelte discipliner til omnichannel

Det er ikke længere nok at meste enkelte discipliner indenfor kommunikation. I dag er vores kommunikation langt mere digitaliseret, og mængden af kommunikationskanaler udvikler sig konstant. Kan brugerne ikke finde dig ved en simpel internetsøgning – og lever den online positionering af dit brand ikke op til brugerens forventninger – går du glip af en stor mængde potentielle kunder.

Derfor er det afgørende for mange virksomheder og organisationer i dag, at de arbejder på tværs af kommunikationsdiscipliner med kommunikation, så de er synlige der, hvor kunden er.

Vi udvikler koncepter, hvor alle indsatser bliver udtænkt, så de understøtter hinanden; en artikel kan deles på de sociale medier og understøtte den politiske indsats, annoncer kan køre både i aviser, på digitale søgemaskiner (f.eks. Google) og de sociale medier, og videomateriale præsenteres både på hjemmesiden, de sociale medier og som annoncer.

På den måde går de vigtige budskaber igen på alle platforme – og sikrer dermed en stærk kommunikationsstrategi.