Loading...
OM OS2018-11-19T08:32:39+00:00

PROFESSIONELT OG KREATIVT KOMMUNIKATIONSBUREAU

Som fullservice kommunikationsbureau rådgiver vi om kommunikation og kreative løsninger, der gør en forskel. Med afsæt i indsigt og viden om målgruppen skaber vi kommunikation, som inspirerer, synliggør og positionerer din virksomhed, forening eller organisation.

Som fullservice kommunikationsbureau leverer vi alle kommunikationsdiscipliner – lige fra strategisk rådgivning og public affairs over PR og kronikker samt video, podcast, sociale medier, storytelling, branding og marketing – og vi hjælper gerne hele vejen fra strategi til eksekvering.

Kunderne spænder vidt – fra ejerledede virksomheder og SMV´er over den landsdækkende brancheorganisation til internationale, børsnoterede koncerner og globale brands. Disse hjælper vi hver dag dedikeret og målrettet med at udtænke, designe og udvikle kommunikation, marketing og interessevaretagelse, der får dem til at stå stærkere – hvad enten det er forretningsmæssigt eller i den offentlige debat.

Uanset branche eller størrelse kan vores erfarne kommunikationsrådgivere med en nøje afstemt strategi og et usædvanligt engagement omsætte din virksomheds eller organisations behov og gode historier til kreative idéer og budskaber, som skaber synlighed og præference for dit brand – på tværs af traditionelle og digitale værktøjer, kanaler og platforme.

Kommunikationsbureauet er født ud af et kundevendt afsæt, hvor vores tilgang til opgaverne er skabt af viden og indsigt fra begge sider af bordet. Derfor ved vi, hvad der virker – og hvad kunderne værdsætter – lige fra direktionslokalet og ud til virksomhedens eller organisationens interessenter. Med afsæt i jeres behov og krav – og gennem stabil, professionel, kompetent og uvildig rådgivning udvikler vi løsninger og kommunikation, der skaber værdi og resultater.

Quote, Lindskov Communication

INTERNATIONALT NETVÆRK & PUBLIC RELATIONS BRANCHEN

Vi er en del af det internationale Comvort netværk, der består af flere end 50 uafhængige ejerledede bureauer med kontorer i over 80 byer. Dét giver dig adgang til et netværk af eksperter næsten alle steder i verden, ligesom du kan få support ifm international udrulning af din forretning eller en global løsning. Herudover er vi medlem af Public Relations Branchen og stiller høje krav til vores medarbejderes og samarbejdspartneres etiske adfærd.

 

DET SKAL VÆRE LET AT VÆRE KUNDE

Mens det for nogle virksomheder og organisationer er vigtigt med omtale i lokale medier, kan det for andre være afgørende at få rejst en sag på Christiansborg eller effektfuldt at brande virksomheden på nye måder til nye segmenter.

På samme måde bistår vi nogle virksomheder med ressourcer til et specifikt projekt, f.eks. lancering af nyt website eller udvikling og design af et koncept på en ny forretningsidé. For andre fungerer vi som ekstern kommunikationsafdeling og varetager samtlige kommunikationsdiscipliner – ofte til samme pris som en enkelt fastansat kommunikationsmedarbejder. Og for andre aktører bistår vi med en gennemtænkt og struktureret kommunikation- og interessevaretagelsesstrategi.

Fællestræk for indsatsen er, at uanset hvad virksomheden eller organisationen har behov for, så sammensætter vi en aftale med de discipliner, rådgivning og profiler, der skal til for at sikre værdi og skabe synlige resultater. Dermed gør vi det let at være kunde hos os.

Når du samarbejder med os, behøver du dermed kun at henvende dig ét sted. Bureauet har alle kompetencer i huset, og vores 20 ansatte kan hjælpe med alle former for kommunikationsrådgivning og produktion. Og mestrer vores team ikke selv den ønskede ydelse har vi et netværk af stærke samarbejdspartnere i både Danmark – og globalt gennem Comvort-netværket –  så vi kan sammensætte det rigtige team til opgaven.

Ud over rådgivning og produktion afholder vi workshops og kan tilbyde foredrag, medietræning, krisehåndtering, politisk rådgivning, interessevaretagelse samt direktions- og bestyrelsesrådgivning.

TEAMET

Den bedste strategi og idé kommer ikke langt uden de rigtige mennesker til at planlægge og eksekvere. Hos Lindskov gør vi en dyd ud af at finde, guide og opbygge fagligheden hos de rigtige medarbejdere med de rette kompetencer. Vores dygtige konsulenter og deres dedikation til kvalitet, høje faglige standarder og professionelle rådgivning er din garanti for kommunikation af højeste kvalitet.

Management

Lars Lindskov, Lindskov communication

Lars Lindskov

Kommunikationsrådgiver, CEO
Mobil: +45 30 50 19 79
Mail: lli@lindskov.com

Catrine Eisenreich, Lindskov communication

Catrine Eisenreich

Kommunikationsrådgiver, COO
Mobil: +45 42 20 82 73
Mail: cei@lindskov.com

Public Relations

Mia Tang, Lindskov communication

Mia Tang

Seniorkonsulent, kommunikationsrådgiver
Mobil: +4540755900
Mail: mta@lindskov.com

Søs Lindeborg Pedersen, Lindskov Communication

Søs Lindeborg Pedersen

Journalist (DJ)
Mobil: +45 28 77 66 82
Mail: slp@lindskov.com

Kommunikation og marketing

Marlene Olesen, Lindskov Communication

Marlene Olesen

Kommunikationskonsulent, cand.mag.
Mobil: +45 26 48 95 88
Mail: mol@lindskov.com

Mie Liljebjerg, Lindskov Communication

Mie Liljeberg

Kommunikationskonsulent, cand.mag.
Mobil: +45 61 79 32 03
Mail: mli@lindskov.com

Inge Schmidt-Rasmussen, Lindskov Communication

Inge Schmidt-Rasmussen

IT-seniorkonsulent
Mobil: +45 22 39 51 70
Mail: isr@lindskov.com

Josefine Midtgaard Wolf, Lindskov Communication

Josefine Midtgaard Wolf

Projektassistent, marketing & events
Mobil: +45 27 59 85 11
Mail: jmw@lindskov.com

Peter Spliid, Lindskov Communication

Peter Spliid

Projektassistent, webprogrammør, stud.scient.dat
Mobil: +45 51 88 68 54
Mail: psp@lindskov.com

Caroline Leth Thaysen, Lindskov Communication

Caroline Leth Thaysen

Projektassistent, marketing & SoMe
Mobil: +45 61 67 62 26
Mail: clt@lindskov.com

Nicklas Jakobsen, Lindskov Communication

Nicklas Jakobsen

Grafisk Assistent
Mail: nja@lindskov.com

Sanne Petersen, Lindskov Communication

Sanne Petersen

Projektassistent
Mail: spe@lindskov.com

Public Affairs

Allan Vendelbo, Lindskov Communication

Allan Vendelbo

Seniorkonsulent, Public Affairs
Cand.scient.
Mobil: +4524408343
Mail: ave@lindskov.com

Ole Søbæk, Lindskov Communication

Kim Beyer-Eskildsen

Seniorkonsulent, Public Affairs
Cand.scient.pol &
Master i kommunikation
Mobil: +4531313783
Mail: kbe@lindskov.com

Henning Sørensen, Lindskov Communication

Henning Sørensen

Seniorkonsulent, Public Affairs
Cand.scient.pol.
Mobil: +4521498809
Mail: hso@lindskov.com

Henning Damgaard, Lindskov Communication

Flemming Damgaard Larsen

Seniorkonsulent, Public Affairs
Cand.jur. fhv. MF
Mobil: +4520113425
Mail: fdl@lindskov.com

Kompetencer

SE ALLE KOMPETENCER

Cases

SE FLERE CASES

Kontakt os

KONTAKT OS I DAG