Kort tid efter ansættelsen af det tidligere folketingsmedlem, Flemming Damgaard Larsen, opruster Lindskov Communication med endnu en tung profil på det politiske område. Greves tidligere kommunaldirektør, Allan Vendelboe, er netop blevet tilknyttet bureauet som seniorkonsulent

Allan Vendelboe havde egentlig sat sig selv på græs. Han har i en lang årrække sat sit præg på det kommunale landskab, men valgte i slutningen af marts at trække sig tilbage.

Det holdt dog ikke længe. Da han, efter en meget kort dialogproces, fik tilbudt at indgå i Lindskov Communications team af politiske rådgivere, trak de nye græsgange alligevel mere end en tidlig pension.

 Det var egentlig planen, at jeg ville trække mig tilbage og hellige mig mit landsted i Stenløse. Men da jeg fik muligheden for, at komme til at se sagerne fra den anden side af skrivebordet, kunne jeg alligevel ikke modstå fristelsen, fortæller Allan Vendelboe.

Den tidligere topembedsmand har allerede taget fat på de første opgaver som seniorkonsulent for Lindskov, som oplever stigende efterspørgsel efter deres ydelser inden for public affairs og politisk rådgivning.

Stærk kommunalpolitisk profil

Allan Vendelboe er cand.scient, og har været kommunaldirektør i fire danske kommuner, Stenløse, Høje Taastrup, Ballerup og senest Greve. Derudover har han været salgs- og markedsføringsdirektør i SKI, og i en lang periode var han formand for kommunaldirektørforeningen.
Den erfarne embedsmand glæder sig dog til at sætte sin viden i spil på den anden side af forhandlingsbordet.

Det bliver en spændende udfordring, at få mulighed for at rådgive virksomheder der ønsker større indsigt i den kommunale sektor og den offentlige beslutningsproces, siger Allan Vendelboe, og fortsætter:

Jeg ser frem til at kunne bidrage til et givende samarbejde mellem det offentlige og erhvervslivet, og glæder mig over, at kunne gøre det i Lindskov-regi.

Ansættelsen af Allan Vendelboe kommer kort tid efter, at tidligere folketingsmedlem Flemming Damgaard Larsen blev tilknyttet bureauet. Tilføjelsen af Allan Vendelboe giver Lindskov endnu en tung profil til rådgivningsteamet, som hermed kan tilbyde kunderne en unik indsigt i den offentlig sektor og dens arbejdsgange.

Stigende interesse for politisk rådgivning

Lindskov Communication rådgiver en række større og mindre virksomheder indenfor både PR, marketing og Public Affairs, og har i den seneste tid oplevet en kraftig vækst. Bureauet har især oplevet stigende interesse for det sidste forretningsområde, som Allan Vendelboe nu er tilknyttet.

Det er en klar styrkelse af bureauets politiske rådgivning af virksomheder og organisationer, at Allan Vendelboe nu er en del af vores rådgiverteam. pointerer Lars Lindskov, indehaver af Lindskov Communication og tilføjer:

Jeg har mødt Allan på den anden side af bordet ved flere lejligheder, og hans dybe indsigt i embedsværket og offentlig administration kommer til at gøre en stor forskel for vores kunder.

Der er intet der tyder på, at Allan Vendelboe får lov at sætte sig selv på græs igen i den nærmeste fremtid. Udover ansættelsen hos Lindskov Communication er han også blevet headhuntet til Lundgaard Konsulenterne, hvor han skal beskæftige sig med coaching af ledere og politikere, rekruttering samt organisationsudvikling i området imellem politik og administration.