Hos Lindskov Communication er det resultaterne, der tæller. Konstant effektmåling af indsatserne og et tæt partnerskab med kunderne har sikret bureauet en stabil vækst gennem flere år

Kommunikationsvirksomheden Lindskov har i dag 10 ansatte og lige så mange tilknyttede freelancere – og man forventer at ansætte flere medarbejdere i 2017. Og hér er det ikke kun kunderne, der stiller krav til bureauet. Her stiller bureauet nemlig også krav til kundernes engagement, når der udvikles kommunikationsløsninger. For at kunne skabe de nødvendige resultater er det et fast krav, at ledelsen eller nøglemedarbejdere i virksomheden mindst én gang om måneden skal afse tid til at evaluere og trække linjerne for den kommende tids indsats.

 Den kunde, der betror os at stå for sin virksomheds kommunikation, skal kunne forvente, at vi er 100 procent klædt på til at gøre vores arbejde, og det kræver en tæt dialog med ledelsen, siger Lars Lindskov, der er bureauets stifter og direktør.

Det dybe engagement i kundernes hverdag og en sjælden kombination af kommunikationsværktøjer har sikret, at markedet har taget godt imod bureauet, der efter fem år i markedet vokser stabilt år efter år. Blandt kunderne er Azets, Coor, Continental Dæk, FB Gruppen, Klaus & Servants, Logistikkompagniet, Moestrup Alufacader, Solrød Biogas, Super Asfalt samt Visma koncernens danske selskaber.

One-stop-shopping

Siden opstarten har virksomheden oplevet konstant vækst og beskæftiger i dag 10 medarbejdere, der sammen med lige så mange fast tilknyttede freelancere og konsulenter løser opgaver på et bredt felt af kommunikationsdiscipliner. Disse spænder fra strategisk rådgivning og profilering af topledere over pressekontakt og krisekommunikation til branding og markedsføring via traditionelle samt digitale kanaler.

Relationer og pleje af netværk bl.a. gennem LinkedIn er et vigtigt salgsredskab i dag. Samtidig har virksomhedens brand og profilering mod markedet aldrig været mere afgørende end i dag, med de konstante ændringer i medie- og marketinglandskabet.

 

Her spiller vores forretningsområder godt sammen, fordi kunderne hos os kan få løst stort set alle kommunikationsopgaver ét sted. One-stop-shopping konceptet skaber synergier, der sikrer et tæt og indgående kendskab til kundens forretning og dermed bedre resultater, siger bureauchef Catrine Eisenreich.

Hun er uddannet cand.comm. fra RUC og kom til bureauet for tre år siden. Som følge af Lars Lindskovs politiske engagement i Roskilde Byråd blev hun i 2015 udnævnt til bureauchef, og sammen udgør de to et effektivt team, der har formået at skabe vækst i en stærkt konkurrencepræget branche.

Globalt netværk

Lindskov Communication flyttede i 2016 til nyindrettede lokaler i den tidligere Maglekilde Maskinfabrik for foden af Roskilde Domkirke. Med 200 kvadratmeter og stærke kompetencer ved skrivebordene blander virksomheden sig i stigende grad i kappestriden om at være blandt de hurtigst voksende kommunikations-virksomheder i Danmark. Siden 2013 har virksomheden i øvrigt været med i det globale Comvort-netværk, der, med flere end 80 bureauer i over 50 lande, er til stede på alle kontinenter.