Efter folkemødet er Lindskov kommet godt hjem I havn mættet af røget sild og faglige indtryk

#FM18, #OPS, #Boligpolitik, #Byudvikling, #Bæredygtighed, #offentligtprivatsamarbejde
Alle er essentielle hashtags, der dannede ramme om de debatter, Lindskov stod i spidsen for på OPS-scenen, på Folkemødet 2018.

Lindskovs oplæg omhandlede følgende:

Den første debat, blev styret af Hr. Lindskov hvortil panelet bestod af følgende aktører: Jakob Næsager (C), Hans-Bo Hyldig (FB Gruppen), Mette Qvist (Green Building Council), Bo Jørgensen (Boligselskab Sjælland), Jens Mølbak (Mølbak Landinspektører A/S) samt Henning Sørensen (A)

Danmark i balance med bæredygtig byudvikling

Grundet det øgede befolkningstal og fokus på en bæredygtig levestil kræves der i større omfang en byudvikling med boliger i enhver størrelse til en hver pris, og som samtidig kan gå i front, når det kommer til miljørigtige og socialt bæredygtige løsninger. Dette blev vendt og drejet d. 14. juni, da Lindskov inviterede en lang række centrale boligpolitiske aktører, investorer, den almene sektor, politikere og private virksomheder, til en debat om social bæredygtig by- og boligudvikling, om fremtidens byggeri samt om visioner, erfaringer og samarbejdsmuligheder.

Kan offentlige og kommercielle interesser forenes i Offentligt-Privat samarbejde?

Det var det helt store spørgsmål, da Lindskov d. 15. juni bød erfarne operatører, inden for facility management, politikere og private virksomheder til debat om offentligt-privat samarbejde, muligheder, erfaringer og visioner derom. Her blev der drøftet, hvordan der mest effektivt blev sikret den bedste kvalitet. For det handler ikke kun om kroner og øre, men om mennesker.

Begge oplæg var i bedste debatstil, hvor der var plads til alvor, små stikpiller og ikke mindst latter. Samlet set var der en god dialog mellem parterne, der skabte en god stemning blandt publikum, som var mødt talrige op. Her var kvalitet, værdi og samarbejde de tre kerneområder, som dannede den røde tråd.

Det stærke panel til debatten fredag bestod af: ordstyrer Peter B. Rasmussen, Tomas Breddam (A), Thomas Fog (Coor Property), Jakob Næsager (C), Bo Jørgensen (Boligselskab Sjælland), Mette Qvist (Green Building Council) samt Kurt Helles Bardeleben (DLA-Piper

Selvom der nærmest blev arbejdet i døgndrift, havde Lindskov også den store fornøjelse at kunne opleve Folkemødet udenfor debatscenen sammen med kunder, samarbejdspartnere og som team. Netværksdannelse og gode relationer var i den grad i vækst og bærer allerede frugt her få dage efter hjemkomsten.

Basen for team Lindskov var i pragtfulde naturomgivelser med skov, havudsigt og ikke mindst fantastisk selskab. På bedste lejrskole manér var teamet, kunderne og samarbejdspartnere samlet til fælles måltider, bål, overnatning i hytter, til leg og ikke mindst godt humør. Her var der rig mulighed for at få noget frisk luft og opladning, inden turen igen gik mod Folkemødet.

Lindskov siger tusind tak for i år. Vi glæder os til at vende stærkt tilbage næste år!
Tak til partnere, aktører, kunder og ikke mindst folket!

Og tak til teamet for deres kæmpe engagement, kampånd og passion!