Tidligere byrådsmedlem Lasse Bork Schmidt fra Odense er ansat som ny afdelingschef for Lindskov Communication, der oplever vækst vest for Storebælt. Han kommer senest fra en stilling som direktør for Odense Glasværk og har tidligere stået i spidsen for den erhvervsdrivende fond SustainAgri samt organisationen CLEAN

Lasse Bork Schmidt, 46, cand.oecon. og odenseaner, er ansat som kommunikationsrådgiver hos Lindskov Communication. Bureauet løser kommunikationsopgaver inden for PR, public affairs og marketing for såvel offentlige og private virksomheder som for brancheorganisationer og børsnoterede internationale koncerner.

Lindskov Communication har hovedkontor i Roskilde og projektkontorer i Aarhus og Odense, hvorfra en række landsdækkende kunders lokale afdelinger betjenes. Efter stigende tilgang af opgaver vest for Storebælt opruster bureauet nu med Lasse Bork Schmidt, der skal stå i spidsen for bureauets aktiviteter på Fyn.

  • Vi tror på muligheder i det fynske marked, siger bureaudirektør Catrine Eisenreich og fortsætter: flere og flere virksomheder oplever at blive påvirket af strømninger i samfundet, som de ikke kan styre og har derfor behov for et bureau, som både kan hjælpe med kommunikation, public affairs og klassisk marketing, og vi kan tilbyde alle discipliner.

Cand.oecon. Lasse Bork Schmidt, 46, er ansat som kommunikationsrådgiver og afdelingsleder hos Lindskov Communication. Her skal han stå i spidsen for bureauets Fyns-afdeling, der har projektkontor i Odense, hvorfra en række landsrækkende kunders lokale afdelinger betjenes.

Lasse Bork Schmidt er uddannet økonom fra SDU og har i mange år arbejdet med EU-projekter og forretningsudvikling for en lang række virksomheder. Således var han fra 2005 til 2015 projektleder og direktør i den erhvervsdrivende fond SustainAgri, som via forskellige EU-projekter fik adskillige virksomheder indenfor teknologi til landbrug og gartneri ud på eksportmarkederne og stod bag flere danske projekter i blandt andet Rusland, Ukraine og Rumænien.

Fra 2015 til 2018 var han projektchef i organisationen CLEAN, hvor han stod bag vækstplaner og forretningsplaner for virksomheder, der arbejdede med den grønne omstilling, og siden 2018 har han været direktør for den socialøkonomiske virksomhed Odense Glasværk, hvor han blandt andet har sikret økonomien via et EU Socialfondsprojekt.

Ved siden af sin erhvervsmæssige karriere har Lasse Bork Schmidt også bestridt en række politiske poster og hverv. Blandt andet har han være landsformand for Konservativ Ungdom og Konservative Studerende, ligesom han har været medlem af Odense Byråd og var senest kandidat til Europa-Parlamentet i maj 2019.

I Lindskov Communication bliver Lasse Bork Schmidt ansvarlig for kontakten til de fynske og sydjyske kunder og vil derudover bidrage til både kommunikation og Public Affairs.

Blandt Lindskov Communications kunder, der har lokale afdelinger på Fyn, er Azets A/S, tidligere kendt som Visma Services, GK Danmark A/S, tidligere kendt som Ventilationsgruppen, Nordomatic Danmark A/S, tidligere kendt som Dominus samt Team Olivia ApS, der blandt andet ejer Focus People i Middelfart. Herudover betjener bureauet virksomheder som Attendo Danmark A/S, Continental Dæk Danmark A/S, Dansk Miljøforbedring A/S der blandt andet ejer Dansk Affald A/S samt en række virksomheder inden for bygge- og anlægssektoren, IT-branchen og sektorer, der arbejder med offentligt-privat samarbejde.