På Folkemødet sættes store og små emner til debat – i en myriade af events, hvor erhvervsliv, organisationer, politikere og medier mødes på tværs af roller og sædvanlige partnerskaber – og skaber nye alliancer, der formidler og flytter debatter – eller cementerer kendte positioner i overværelse af inviteret eller impulsivt deltagende publikum i teltene.

Bureauet er med igen i år som content-partner med flere pakkeløsninger, så I kan få en stemme i debatten og være synlig, når politikere fra EU, Folketinget, regioner og kommuner samt beslutningstagere fra erhvervslivet diskuterer politik, demokrati og Danmarks fremtid.

Har I ikke fået booket eller arrangeret en debat? Så har vi måske en mulighed til jer!

”Lad os tage en snak om mulighederne, så vi kan sammen kan rejse en debat, som sætter jeres rammevilkår og strategiske indsatser på samfundsagendaen!”