Digital kommunikation

Natasja von Lichtenstein Hansson, 24 år, er ansat nyoprettet stilling som account manager hos Lindskov Communication. Hun bor privat i Roskilde med sin kæreste Marcus og rottweileren Texas.

Natasja von Lichtenstein Hansson, 24 år og bosat i Roskilde, er ansat i nyoprettet stilling som account manager hos Lindskov Communication, der har hovedkontor i Roskilde og afdelingskontorer i Odense og Aarhus. Hun er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i digital marketing, og i sin nye stilling skal Natasja von Lichtenstein Hansson indgå i bureauets MarCom-team, der arbejder med analyse, PR, Marketing og Sociale medier.

Herudover skal hun indgå i tværgående salgs- og konceptudviklingsopgaver med søsterbureauerne PR Konsortiet og Sivertsen Kommunikation, der i alt beskæftiger godt 20 rådgivere og tilknyttede konsulenter inden for PR, Public Affairs og Marketing.

Blandt kunderne er ArbejdsmiljøNET, Boligselskabet Sjælland, Continental Dæk Danmark A/S, Coor Service Management A/S, Dansk Miljøforbedring A/S, FB Gruppen A/S, Nordomatic A/S, Roskilde Kongrescenter, Solrød Biogas A/S, Thorsen & Petersen VVS samt Visma e-conomic A/S. Lindskov er medlem af KreaKom og DI Rådgiverne samt det internationale Comvort bureaunetværk, der består af 80 ejerledede bureauer i flere end 50 lande.