BÆREDYGTIG BYUDVIKLING – I HELE LANDET

Liv uden for de store byer – hvordan?

Der er stigende pres på boligerne i de større byer. Priserne går op, og folk søger i stigende omfang ud landsbyer og det åbne land. Men hvordan sikrer vi kvalitetsboliger og bæredygtige bysamfund i hele landet?

Samtidig har udflytning af offentlige arbejdspladser og centralisering af offentlige instanser været modsatrettede strategier i de senere år. Kan det stigende antal hjemmearbejdspladser som følge af Covid-10 genstarte en udvikling, hvor vi skaber liv uden for de store byer?

Der er kapital og vækst i de fleste områder af Danmark – men der er kun fokus på vækst og udvikling i storbyerne. Der er liv og vækst i vandkanten, men hvem skal bygge og kan det finansieres?

Det sætter FB Gruppen A/S til debat på Folkemødet fredag den 18. juni kl. 15.15-16.00 på scene B4. Her giver en række skarpe paneldeltagere deres bud på, hvordan vi skaber bæredygtig byudvikling i hele landet:

Se den direkte eller på YouTube

Oplev debatten live på scene B4 på Folkemødet i Allinge. Bureauet optager også hele debatten, som kan ses på FB Gruppens YouTube ugen efter. Lad os gerne vide, om vi skal sende et link. Herudover er vi også klar for at sende pressemateriale, hvis du er interesseret i det.

Se ovenstående video, for et indblik i debatten

Skriv til os på mail@lindskov.com for mere information – eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.

SKAL VI HOLDE ET MØDE?

Vi er klar til at tage møder med jer om, hvordan vi kan give jer et fantastisk og værdiskabende Folkemøde.

Kontakt os på mail@lindskov.com for yderligere information eller for at booke et møde om mulighederne.