SYNLIGHED OG NETVÆRK PÅ FOLKEMØDET

Vil din virksomhed eller organisation have en stemme i debatten og være synlig, når politikere fra EU, Folketinget, regioner og kommuner samt beslutningstagere fra erhvervslivet diskuterer politik, demokrati og Danmarks fremtid? Så skal I med på Folkemødet – Danmarks årlige politikfestival
– der afholdes på Bornholm den 13.-16. juni 2019.

For tredje år i træk indtager bureauet Allinge i midten af juni med politisk dialog, paneldebatter og særlige udstillinger til stor langbordsmiddag og lukkede events under Folkemødet. I år som Folkemødets content-partner.Har I ikke fået booket eller arrangeret en debat? Så har vi måske en mulighed til jer!

Vi har et par ledige slots, som vi nu udbyder til interesserede efter først til mølle-princippet. Setuppet et fleksibelt – enten kan vi stå for alt ift opsætning, koordinering, video, sociale medier mv. – eller I kan stå for hele eller dele af aktiviteterne selv.

Er du mere interesseret i at styrke netværket? Så har vi et særligt loungetelt, hvor I kan samles til medarbejdersammenkomst, kunde/leverandør-netværk – eller noget tredje. Uanset branche, tema og anledning finder vi en mulighed for, at I kan deltage – og blive en del af den vigtige samfundsdebat
eller styrke relationerne i jeres netværk.

Vil du vide mere?

Kontakt seniorkonsulent Henning Sørensen eller bureaudirektør Catrine Eisenreich, hvis du vil høre nærmere om, hvornår og hvordan vi kan bistå jer med få et fantastisk Folkemøde med synlighed og dialog med netop de aktører, I gerne vil møde eller sætte en agenda sammen med.