Bredbånd til alle

Politikerne kæmper om at love udrulning af bredbånd til alle egne og alle borgere. Jo bredere jo bedre. Men er det en offentlig opgave eller en politisk gavebod? Hvordan veksler man samfundsgevinster til bundlinje hos private bredbåndsudbydere? Skal udrulningen styres af udbud eller efterspørgsel. Bliv klogere på samspillet mellem teknologi og politik på bredbåndsområdet baseret på mere end tyve års erfaring med public affairs i branchen.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: hso@lindskov.com
Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

Seniorkonsulent Henning Sørensen

Henning Sørensen er Cand. Scient. Pol. og har mere end tyve års erfaring med public affairs i både den private og offentlige sektor. Henning Sørensen har en særlig indsigt i markederne for bredbånd og mobil samt digitalisering, og de udfordringer og muligheder der ligger i denne teknologiske udvikling.

Derudover har han som formand for en lang række foreninger mange års erfaring med professionelt samarbejde og med, hvordan man med succes kan drive en proces fremad i mødet mellem det offentlige, det private og organisationer. Henning er derudover medlem af Roskilde byråd for Socialdemokraterne.