Med en intensiveret PR-indsats er bureauet ansvarlig for at udbrede de gode historier om velfærdskoncernen Attendo, virksomhedens medarbejdere og beboere. Det har på blot et år resulteret i en fordobling af positive historier

Med mere end 400 plejehjem i Norden samt hjemmepleje i flere danske kommuner har Attendo-koncernen stor erfaring inden for plejeområdet. I 2019 kunne koncernen slå dørene op til det første friplejehjem i Danmark. Med fokus på plejeområdet har virksomheden ønsket kommunikation, der afspejler netop deres passion og daglige arbejde for beboernes trivsel.

Det er ingen hemmelighed, at plejehjem de seneste år har været omdrejningspunkt for megen medieovervågning – og det har resulteret i både positive og negative omtaler. Det har derfor været vigtigt at fremhæve de gode historier fra Attendos friplejehjem og her vise, at der hver dag er tid til beboerne og konstant fokus på deres trivsel og velbefindende. De gode historier har altid været at finde hos Attendo. Bureauets job har været at intensivere PR-indsatsen og udarbejde knivskarp kommunikation, der netop fik historierne i medierne.

Fordobling af positive historier

Der er et hav af livsbekræftende og gode historier at finde på Attendos plejehjem – og det har været bureauets opgave at få PR-indsatsen til at bære præg af det.

Fordoblingen af de positive historier i 2020 skyldes en kontinuerlig og intensiv PR-indsats, der har båret præg af et fokus på beboernes trivsel og virksomhedens indsats for at komme ensomhed og sygdom til livs under corona-pandemien.

De gode historier har rummet innovative initiativer under corona for at skabe kontakt mellem beboere og familie, ekstraordinære indsatser fra medarbejderne og virksomheden samt personlige historier, der skaber lys i mørket.

Når den gode historie spreder sig

Mennesker forholder sig hver dag til tusinde budskaber, men et godt budskab huskes og spredes ofte hurtigt gennem den gode historie.

Magasinet Pleje

Læs artiklen her.

Kommune Fokus

Læs artiklen her.

JydskeVestkysten

Læs artiklen her.

BT

Læs artiklen her.