Bedre bundlinje – hurtigt

Hvad kan outsourcing af løn-, regnskabs- og personalefunktionen gøre for jer?

Du har brug for præcis ledelsesrapportering til aftalt tid og i aftalt format. Og du har brug for sparring og brug for at kunne tage de rigtige beslutninger på baggrund af de rette facts. Men får du så dét, du har brug for? Måske forsinker sygdom, kurser eller nødvendigt fravær tallene – eller at du ikke altid har den specialviden til rådighed, som du har brug for – for hvordan kan én eller få medarbejdere vide alt? Der er rigtig mange regler og krav, som der skal tages højde for inden for løn-, regnskabs- og personalefunktionen i dag.

Men har I forholdt jer kritisk til, om I kan reducere omkostninger? Udnytter I jeres økonomisystem godt nok? Får I koblet systemer og service optimalt sammen?

Mange virksomheder opfatter disse funktioner helt nødvendige interne funktioner. Men måske kan opgaven i virkeligheden løses bedre og billigere af en ekstern samarbejdspartner. Formålet med at outsource en intern funktion til en ekstern samarbejdspartner er, at virksomheden kan fokusere på sin kerneforretning, reducere omkostningsniveauet og dermed øge sin konkurrenceevne. Find ud af, om det kan betale sig i netop din virksomhed.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: lli@lindskov.com
Pris: Kontakt os for en uforpligtende pris

OM OPLÆGSHOLDEREN

Adm. direktør June Mejlgaard Jensen, Azets

June Mejlgaard er administrerende direktør i Azets og ekspert i, hvordan virksomheder med fordel kan outsource en intern funktion til en ekstern samarbejdspartner.

Azets bistår en lang række virksomheder med hjælp til løn, regnskab og personaleområdet, hvor de varetager funktionen og løser opgaverne med specialister efter behov.