Professionel kommunikation på flere platforme positionerer el-installatør på det danske marked

Bøttcher Fog er en Roskilde-baseret el-installatør, der har eksisteret siden 1986 – og som til

dagligt betjener store offentlige institutioner og virksomheder, boligselskaber og ejendomsadministratorer såvel som private på hele Sjælland.

Siden 2017 har bureauet været ansvarlig for Bøttcher Fogs kommunikation med udgangspunkt i PR, marketingsmateriale såsom brochure, skilte og tekster samt sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook.

For virksomheden har det været vigtigt at følge med branchens udvikling. Det betyder, at Bøttcher Fog naturligt gennem årene har implementeret endnu flere grønne og bæredygtige løsninger, der er tilpasset ønsket om en grønnere omstilling. Samtidig har virksomheden haft beliggenhed i Roskilde siden 1986, og er derfor lokalt kendt i byen og omegn.

Den gode historie

Hvad skal en god el-installatør kunne i dag, og hvorfor skal man vælge Bøttcher Fog frem for konkurrenterne? Det er budskaberne, der indskrives i PR-historien for virksomheden.

Med et gennemgående fokus på grønne løsninger, mangeårig erfaring og en meget stærk kundebase er der i PR-indsatsen for Bøttcher Fog fokus på samarbejdspartnere og resultater deraf. Den bedste historie om en el-installatør fortælles gennem projekternes succes og resultater. Tilfredse samarbejdspartnere, der kan se værdien af Bøttcher Fogs arbejde, er vigtige repræsentanter – og dem fremhæver vi gerne i historierne.

Den gode historie fanger hurtigt opmærksomheden

Mestertidende

At være el-installatør er ikke længere kun et spørgsmål om at få lys og strøm til at virke i en bygning. I takt med øgede krav til energioptimering af bygninger er der kommet fart på udviklingen af varme- og kølesystemer, intelligent bygningsdrift og digitale løsninger til styring af det hele.

Læs artiklen her.

Byggematerialer.dk

Hotelindustrien har i de seneste år oplevet en stigende interesse fra publikum for også at kunne rumme store begivenheder og restaurantoplevelser. Det stiller store krav til nytænkning af koncepter, når hotellet ikke kun skal tilbyde et værelse og en seng, men også konferencer, bryllupper og kvalitetsrestauranter på et højt niveau.

Læs artiklen her.

Installatør.dk

Som et led i Boligselskabet Sjællands nye, grønne strategi igangsætter de nu en udskiftning af fællesbelysningen i Roskilde Kommune – en udskiftning, der forventes at reducere CO2-udledningen med næsten 10 ton CO2.

Læs artiklen her.

Elfokus

Anders Ekelund er et nyt ansigt hos el- og teknikinstallatør Bøttcher Fog A/S i Roskilde

Læs artiklen her.