Projekbeskrivelse

Der er forskel på offentlige og private virksomheder

– du skal kende forskellen for at blive en attraktiv samarbejdspartner for de offentlige virksomheder

Den offentlige virksomhed kan have mange forskellige bundlinjer. Samfundsansvar i bred forstand kan være en bundlinje. Energi og miljø kan være konkrete mål. Hør hvordan forskellene mellem offentlige og private virksomheder både kan fremme og hæmme samhandlen mellem offentlige og private virksomheder.

PRAKTISK INFO

  • Hvor: Hos jer
  • Hvornår: Når det passer jer
  • Tilmelding: ave@lindskov.com
  • Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

Allan Vendelbo er uddannet cand scient i humangeografi og har mere end 25 års ledelseserfaring fra den private og offentlige sektor.

Han har været leder af KL’s konsulentenhed, han har været direktør og parter i en privat konsulentvirksomhed, han har været kommunaldirektør i fire kommuner – senest Greve, og endelig har han været salgs- og marketingsdirektør i SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice).

Han har således indgående kendskab til beslutningsprocesser i offentlige virksomheder, ligesom hans viden om ledelse og organisation er bred. Endelig har han spidskompetencer i forhold til samhandel og samarbejde mellem offentlige og private virksomheder – hvad enten det drejer sig om outsourcing eller andre former for privat offentlig samarbejde.