Hvorfor er der ingen, der forstår mig?

Sikkert fordi du taler sort. På trods af gode intentioner er al for megen kommunikation tør, kedelig og uforståelig – eller rammer simpelthen bare ved siden af. Når budskabet er viklet ind fagtermer, jura eller uld, ender kommunikationen som skønne spildte kræfter, fordi modtageren ikke forstår budskabet eller slet ikke bemærker informationen.

Lær, hvordan du kommer i øjenhøjde med din målgruppe, hvordan du kan se din kommunikation kritisk efter i sømmene, og hvordan det betaler sig at investere i professionel kommunikation.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: mta@lindskov.com
Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

Seniorkonsulent Mia Tang

Mia Tang er journalist og Cand. Mag. og har i over 20 år arbejdet med presse og politisk kommunikation. Efter en årrække som politisk redaktør på Christiansborg, skiftede hun side og var i tre år pressechef i Roskilde Kommune. Efter seneste folketingsvalg blev Mia Tang pressechef for Inger Støjberg, hvor hun stod i spidsen for den kommunikationsmæssige håndtering af flygtningekrisen og diverse andre store sager.

Hos Lindskov er hun specialiseret i krisestyring, politisk rådgivning og medietræning, hvor hun med over ti års undervisningserfaring af politikere, embedsfolk og erhvervsfolk kan levere en målrettet og effektiv undervisning.