Sikkerheden hos et nedrivningsfirma er vigtigt. Derfor er det afgørende, at medarbejderne kender og følger de regler og love, som virksomheden fremsætter. Bureauet har udviklet en række videoer samt en portalløsning, som inkluderes i LH Hockerups sikkerhedsgodkendelsesprogram til medarbejdere og underleverandører

Se videoerne – tag testen – bliv sikkerhedsgodkendt

Det er budskabet bag uddannelsesvideoerne og portalløsningen, som bureauet har udarbejdet for LH Hockerup. Opgaven består af alt fra ideudvikling til realisering, hvilket vil sige at bureauet har programmeret portalen helt fra bunden, skrevet tekster og udviklet de tests som indgår som indhold til portalen. Derudover har bureauet filmet og udarbejdet en videoserie på syv videoer, der også indgår som en del af e-learningsprocessen. Her er der blandt andet blevet filmet, klippet samt udarbejdet manuskript

For at højne sikkerheden på byggepladsen er det helt afgørende for LH Hockerup at lancere http://lhsikkerhedstest.dk. Portalen rummer en række videoer og tilknyttede brugertests, som alle ansatte og underleverandører skal gennemgå for at sikre, at LH Hockerups regler og love overholdes. Efter endt opgave fra bureauets side har LH Hockerups arbejdsmiljøteam mulighed for at tjekke op årligt, om deres medarbejdere gennemgår de tests, som de skal.

Lancering af undervisningsplatform

Bureauet lancerede i forlængelse med videoerne et website, man tilgår med et unikt brugernavn samt adgangskode. Således kan den enkelte bruger logge ind og gennemgå en e-learningsproces, hvor videoer og tests findes. Alle videoer er udviklet ud fra situationer, der passer til det givne område. Undervejs er det muligt at danne et overblik over, hvor langt man er nået i testen. Man bliver kun ledt videre i testen, når man har bestået det den givne test man er nået til.

Når man har afsluttet hele testen, kan man vælge at vende tilbage til forsiden, ligesom man kan bruge portalen til løbende at holde sig orienteret om sikkerhedsreglerne ved at se videoerne eller læse teksterne igen.

Flere sprog

Som en del af projektet er alle de syv videoer også udarbejdet både på engelsk og polsk, så alle kan følge med og blive sikkerhedsgodkendt.

Ideen bag videoerne er, at de skal ses af medarbejdere og underleverandører fra video 1 til video 7, så de er klar over hvordan man agerer i en given situation. Kan du blive sikkerhedsgodkendt?