Trivsel eller arbejdsgiverpisk?

Sådan håndteres sygefravær

Ved du, hvor mange af dine medarbejdere, der er sygemeldt i dag, hvad de fejler, og hvad det koster? Og kunne du tænke dig at opleve et markant fald i sygefraværet? En arbejdsgiver må ikke spørge en medarbejder om, hvad vedkommende fejler eller spørge om, hvornår vedkommende er tilbage. Men hvordan finder man så ud af, om der kan gøres noget, så medarbejderen ikke bliver syg igen – altså positiv og proaktiv forebyggelse – og hvordan bidrager fokus på sundhed og trivsel til virksomhedens bundlinje?

MedHelp er specialiseret i at håndtere virksomheders sygemeldinger, at vejlede medarbejderne om sygdom og symptomer, og følge op ved længere sygemeldinger. Resultaterne er målbare: færre sygemeldinger, kortere sygeforløb, mindre tilbagevendende sygdom, mindre fravær i forbindelse med barn syg og tilfredse medarbejdere.

Men kan sygemeldinger vitterligt håndteres eksternt? Er det ikke hjerteblod for en leder at være tæt på organisationen og medarbejderne? Bliv klædt på til at håndtere sygemeldinger på en professionel måde, – til gavn for både virksomheden og medarbejderne.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: lli@lindskov.com
Pris: Kontakt os for en uforpligtende pris

OM OPLÆGSHOLDEREN

Adm. direktør Stephan Martinussen, MedHelp

Stephan Martinussen er administrerende direktør i MedHelp, som er specialiseret i at håndtere virksomheders sygemeldinger og giver medarbejderne råd og vejledning om sygdom og symptomer. Stephan Martinussen er ekspert i, hvordan virksomheder kan håndtere sygemeldinger på en professionel måde.

Hør hvordan professionel hjælp til at håndtere sygefravær kan bidrage positivt til din virksomheds bundlinje og skabe bedre trivsel.