Politik i praksis

– fra sogneråd til ministerråd

Er der gennemgående træk i den måde der træffes politiske beslutning på lokalt, regionalt, nationalt og EU-niveau? Hvordan skabes der rum for forhandlinger, koalitioner, netværk, fælles løsninger og fælles ansvar? Er der forskel på, hvordan beslutningstagerne kører politisk frihjul og i hvilket omfang vælgerne er i baghovedet, når der træffes beslutninger? Hør nogle bud på svar baseret på politisk forskning og tre årtiers personlig erfaring med lokalpolitik, national politik og EU-politik.

PRAKTISK INFO

  • Hvor: Hos jer
  • Hvornår: Når det passer jer
  • Tilmeldinghso@lindskov.com
  • Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

Henning Sørensen er Cand. Scient. Pol. og har mere end tyve års erfaring med public affairs i både den private og offentlige sektor. Henning Sørensen har en særlig indsigt i markederne for bredbånd og mobil samt digitalisering, og de udfordringer og muligheder der ligger i denne teknologiske udvikling.

Derudover har han som formand for en lang række foreninger mange års erfaring med professionelt samarbejde og med, hvordan man med succes kan drive en proces fremad i mødet mellem det offentlige, det private og organisationer. Henning er derudover medlem af Roskilde byråd for Socialdemokraterne.