Man kan næppe opholde sig længe i Roskilde, før man hører om Slagter Frimann. I 39 år har den populære slagter været fast inventar i Roskilde og er velkendt af både borgere og udefrakommende

Med slagtermester Palle Christensens karismatiske personlighed og stærke team af medarbejdere blev butikken i 2017 belønnet som Årets Slagter og netop Palle Christensen blev kåret som Årets Laugsmester i 2019.

Ambitionen for Slagter Frimanns markedsføring er at skabe identificerbar og genkendeligt content samt sikre, at alle kunder – både nuværende og kommende – får information om slagterens mange gode tilbud og kvalitetsprægede varer.

Men hvordan brander man en slagterforretning, når antallet af vegetarer og veganere er steget markant de seneste år?

Slagter Frimann 3
Lindskov billede 8

SoMe med fokus på
kvalitet og relationer

Slagterbranchen har de seneste år været i modvind grundet nye madtrends, klimadebatten og flere kødfrie varer. På trods af det har Slagter Frimann efter at bedømme dog stadig fundet opskriften på succes og trofaste kunder.

Siden opstarten af Slagter Frimanns Facebookside i 2017 har følgerskaren kun været stigende. Med fokus på råvarernes høje kvalitet, der er lever op til alle krav om dyrevelfærd, samt en god kunderelation har Slagter Frimann formået at bibeholde en stærk tilstedeværelse på Facebook med 3,678 følgere.

Målsætningen var fra opstart at skabe kendskab til slagterbutikken i Roskilde, og samtidig tiltrække og aktivere følgere. Derfor blev der i opstarten iværksat adskillige konkurrence for at optimere tilgangen.

For at pleje relationen mellem butikken og de besøgende er Facebooksiden præget af opslag og historier fra butikken i øjenhøjde og med fokus på de genkendelige skikkelser. Den gode kunderelation og høje kvalitet af råvarer er det, der adskiller og styrker Slagter Frimann i konkurrencen med supermarkedernes slagterafdeling.

Samtidig fungerer siden som en markedsplads for særtilbud, sæsonbetonede nyheder og har opslag med fokus på vidensdeling om madvarer, opskrifter og inspiration til nye retter.

Kontinuerlige opslag med fokus på kvaliteten af butikkens produkter, en snert af god humor og genkendelighed i form af Palle Christensen og hans medarbejdere har løftet Facebook siden til en aktiv og deltagende platform for både trofaste og nye kunder.

Slagter Frimann 2