Søg dækning – pressen kommer!

Hvordan omgås man pressen på en professionel og – ikke mindst – afslappet facon? Bliv klogere på, hvordan pressen arbejder, og hvad man som organisation eller virksomhed bør være opmærksom på.

Hør samtidig et par velvalgte eksempler på, hvordan det absolut ikke bør gøres, og bliv klogere på, om nogle af jeres nøglepersoner måske bør klædes bedre på – inden pressen faktisk står udenfor døren.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: mta@lindskov.com
Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

Seniorkonsulent Mia Tang

Mia Tang er journalist og Cand. Mag. og har i over 20 år arbejdet med presse og politisk kommunikation. Efter en årrække som politisk redaktør på Christiansborg, skiftede hun side og var i tre år pressechef i Roskilde Kommune. Efter seneste folketingsvalg blev Mia Tang pressechef for Inger Støjberg, hvor hun stod i spidsen for den kommunikationsmæssige håndtering af flygtningekrisen og diverse andre store sager.

Hos Lindskov er hun specialiseret i krisestyring, politisk rådgivning og medietræning, hvor hun med over ti års undervisningserfaring af politikere, embedsfolk og erhvervsfolk kan levere en målrettet og effektiv undervisning.