Tossernes tumleplads

Ligger der mon en kæmpe idiotmagnet under ethvert rådhus og under Christiansborg?

Politikere tager de forkerte beslutninger. De ved intet om, hvad almindelige mennesker har af problemer. De siger de mest tåbelige ting på tv. Og havde det offentlige været en virksomhed, så var den hurtigt blevet lukket. Kort sagt: man skulle tro, at der ligger en idiotmagnet under enhver parlamentsbygning i Danmark.

Lars Lindskov garanterer et tankevækkende – men også særdeles provokerende – oplæg, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem. Men opsangen til erhvervslivet er kærligt ment – og når krudtrøgen fra det tempofyldte oplæg har lagt sig, vil de fremmødte deltagere få konkret viden til, hvordan de demokratiske beslutningsprocesser fungerer – og forhåbentlig sidde tilbage med en god portion inspiration til, hvordan de kan knække netop den nød, der måtte ligge i en skål et sted i bestyrelses- eller direktionslokalet.

Praktisk information

Hvor: Hos jer
Hvornår: Når det passer jer
Tilmelding: lli@lindskov.com
Pris: kr. 5.000,00 + moms

OM OPLÆGSHOLDEREN

CEO Lars Lindskov

Lars Lindskov har arbejdet professionelt med kommunikation i næsten 30 år, og driver i dag Lindskov Communication med 20 ansatte. Lars har siden ungdomsårene også været politisk aktiv, sidder i Roskilde Byråd for de konservative og kombinerer sine mangeårige erfaringer fra begge sider af bordet.

Nogle af specialerne er public affairs, interessevaretagelse og direktions- og bestyrelsesrådgivning. Aktuelt står han politisk i spidsen for Roskilde Kommunes udvalg for vækst, erhverv og globalisering.