FOLKEMØDET 2020 ER AFLYST, MEN VI SER FREM MOD 2021

Folkemødet 2020 er desværre aflyst grundet Covid-19, men vi er klar til Folkemødet 2021.

Der kan ske meget på et år, ligesom Covid-19 naturligvis vil influere temaerne for en række debatter og aktiviteter på solskinsøen. Mange af de gode idéer til debatter samt kreative og opsigtsvækkende indspark til årets politiske folkefest tilpasser og folder vi ud sammen med vores kunder næste år. Samtidig arbejder vi ligeledes med idéudvikling til aktuelle og relevante debatter for vores kunder samt andre værdiskabende koncepter, der kan bringe virksomheder, organisationer, politikere og aktører sammen, når Danmark åbner helt igen.

Covid-19 har vist, hvor hurtigt det kan gå – og at det er vigtigt hurtigt at kunne omstille sin forretningsmodel. Samtidig er et stærkt og troværdigt brand, synlighed i medierne, et styrket netværk og debatter om Danmarks fremtid mere relevant end nogensinde før. Og vi er her stadig for at hjælpe jer!

Skriv til os på mail@lindskov.com for mere information – eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.

Synlighed og netværk på Folkemødet 2021

Vil din virksomhed eller organisation have en stemme i debatten og være synlig, når politikere fra EU, Folketinget, regioner og kommuner samt beslutningstagere fra erhvervslivet diskuterer politik, demokrati og Danmarks fremtid? Så skal I med på Folkemødet – Danmarks årlige politikfestival – der traditionen tro afholdes på Bornholm i uge 24.

For 4. år i træk indtager bureauet Allinge i midten af juni med politisk dialog, paneldebatter og særlige udstillinger til stor langbordsmiddag og lukkede events under Folkemødet. Igen i år som Folkemødets content-partner.

Har I ikke fået booket eller arrangeret en debat? Så har vi måske en mulighed til jer!

Igen i år har vi forskellige partnerpakker, hvor I kan debattere en politisk sag og skabe synlighed for jeres brand. Setuppet er fleksibelt – enten kan vi stå for alt ift. opsætning, koordinering, video, sociale medier mv. – eller I kan stå for hele eller dele af aktiviteterne selv.

Er du mere interesseret i at styrke netværket? Så har vi et særligt loungetelt, hvor I kan samles til medarbejdersammenkomst, kunde/leverandør-netværk – eller noget tredje.

Uanset branche, tema og anledning finder vi en mulighed for, at I kan deltage – og blive en del af den vigtige samfundsdebat eller styrke relationerne i jeres netværk.

Partnerpakker

I forbindelse med Folkemødet 2021 udbyder vi tre partnerpakker:

  •  Sølv
  •  Guld
  •  Platin

Pakkerne er udarbejdet, så I får en løsning, der er tilpasset jeres behov. I alle pakkerne får I rådgivning og support i forbindelse med debatten samt fotos og opslag til sociale medier. I guld- og platinpakken får I også adgang til VIP loungeområde og video samt beachflag og bagtæppe.

Ring til os på 70 26 19 79 eller skriv til mail@lindskov.com for at høre mere om, hvordan vi kan bistå jer med at få et fantastisk Folkemøde med synlighed og dialog med de aktører, I gerne vil møde eller sætte en agenda sammen med.

Sådan foregår debatterne

Vi har ca. 10-14 åbne slots à en time.

  • En debat varer netto 50 minutter, hvorfor der er god mulighed for en rolig tømning af teltet samt tid til vores videoteam og praktiske team til sceneskift inden næste debat.
  • Før debatten tager vores praktiske team sig af opsætningen af de perfekte rammer for jeres debat. De sørger således for vand og opsætning af bl.a. bagtæpper og flag samt brochure og merchandise på stole og borde.
  • I loungeteltet er der fast bemanding med vært/værtinde, som tager sig af jer med forplejning øl/vand/vin/kaffe, så I ikke selv skal varetage denne del.
  • Mikrofoner og navneskilte er en del af pakken, mens vi gerne bistår med videocrew og fotografer samt konsulenter on site, der kan varetage jeres sociale medier enten direkte eller sammen med jeres egne medarbejdere.

Igen i år har vi “2 for 1”-konceptet. Det vil sige, at når du booker debatteltet i en time, så følger loungeteltet med i den efterfølgende time, hvor man kan tale videre med publikum eller udvalgte relationer.

OVERNATNING OG TRANSPORT

Et ophold på Bornholm under Folkemødet kan være en dyr fornøjelse. Med indsigt i de forskellige overnatningsmuligheder, der er på øen, kan vi bistå med rådgivning og sparring i forbindelse med transport og overnatning på solskinsøen.

BETALING

Afhængig af hvilken pakke, I ønsker, opkræves depositum i forbindelse med booking. Ved afmelding efter årsskiftet 19/20 betales depositummet ikke tilbage.

SKAL VI HOLDE ET MØDE?

Vi er klar til at tage møder med jer om, hvordan vi kan give jer et fantastisk og værdiskabende Folkemøde.

Kontakt os på mail@lindskov.com for yderligere information eller for at booke et møde om mulighederne.