Vi er klar til Folkemødet 2021 – er I?

Folkemødet 2021 bliver både demokrati under åben himmel – og digitalt. I en hybrid mellem et skalerbart fysisk Folkemøde i Allinge og digitale events mødes borgere og politikere og samfundsdebattører i juni til ’Ideernes Folkemøde’. Folkemødet 2021 bliver igen rammen om demokratisk debat mellem borgere, beslutningstagere, civilsamfund, NGO´ere og erhvervsliv på tværs af forskellige sektorer, interesser og politiske skel. Folkemødet er naturligvis tilpasset ift Covid-19, som byder på en kombination af et begrænset og skalerbart arrangement i Allinge og en digital udvidelse, så alle kan deltage online, uanset eventuelle myndighedsrestriktioner.

Covid-19 vil naturligvis influere temaerne for en række debatter og aktiviteter på solskinsøen. Mange af de gode idéer til debatter samt kreative og opsigtsvækkende indspark til årets politiske folkefest tilpasser og folder vi ud sammen med vores kunder. Samtidig arbejder vi ligeledes med idéudvikling til aktuelle og relevante debatter for vores kunder samt andre værdiskabende koncepter, der kan bringe virksomheder, organisationer, politikere og aktører sammen, når Danmark åbner helt igen.

Covid-19 har vist, hvor hurtigt det kan gå – og at det er vigtigt hurtigt at kunne omstille sin forretningsmodel. Samtidig er et stærkt og troværdigt brand, synlighed i medierne, et styrket netværk og debatter om Danmarks fremtid mere relevant end nogensinde før. Og vi er her stadig for at hjælpe jer!

Skriv til os på mail@lindskov.com for mere information – eller hvis du ønsker et uforpligtende møde.

Synlighed og netværk på Folkemødet 2021 – Live eller digitalt

Vil din virksomhed eller organisation have en stemme i debatten og være synlig, når politikere fra EU, Folketinget, regioner og kommuner samt beslutningstagere fra erhvervslivet diskuterer politik, demokrati og Danmarks fremtid? Så skal I med på Folkemødet – Danmarks årlige politikfestival – der traditionen tro afholdes på Bornholm i uge 24.

Grundet Covid-19 er rammerne for Danmarks årlige politikfestival en del anderledes – men samtidig giver det FLERE MULIGHEDER for at få dit budskab igennem. Bureauet indtager endnu en gang Allinge med politisk dialog, paneldebatter og særlige corona-tilpassede udstillinger. Igen i år som en af Folkemødets content-partnere.

Har I ikke fået booket eller arrangeret en debat? Så har vi måske en mulighed til jer!

Vi har udviklet forskellige deltagerpakker, hvor I kan debattere en politisk sag og skabe synlighed for jeres brand og budskab. Setuppet er fleksibelt – enten kan vi stå for alt ift. scoping af debat, koordinering med deltagere, video, pr, sociale medier mv. – eller I kan stå for hele eller dele af aktiviteterne selv.

Uanset branche, tema og anledning finder vi en mulighed for, at I kan deltage – og blive en del af den vigtige samfundsdebat eller styrke relationerne i jeres netværk.

Det er endnu uklart, hvor mange, der må samles i Allinge, men for at kunne planlægge et fuldt sundhedsforsvarlige Folkemøde, vil arrangementet i Allinge foregå inden for et indhegnet folkemødeområde, hvor events live-streames til hele landet som del af et digitalt program. Hovedscenen og et antal temascener er kernen for Folkemødet i Allinge

Hver dag er der tre særskilte programblokke. Der er plads til mellem 500 og 5000 gæster pr. programblok afhængigt af myndighedernes restriktioner. Publikum tilmelder sig på forhånd og kan tilmelde sig enten Folkemødets formiddags-, middags- eller aftenprogram

Deltagerpakker

I forbindelse med Folkemødet 2021 udbyder vi fire deltagerpakker, hvor I kan debattere en politisk sag og skabe synlighed for jeres brand og budskab.

  • Pakke 1: Digitalt, forudproduceret debat
  • Pakke 2: Livestudie: livestreamet debat
  • Pakke 3: Temadebat: fysisk debat på en af Folkemødets temascener
  • Pakke 4: Hovedscene: fysisk debat på Hovedscenen

Pakkerne er udarbejdet, så I får en løsning, der er tilpasset jeres behov. I alle pakkerne får I rådgivning og support i forbindelse med debatten samt fotos og opslag til sociale medier.

Har I brug for mere, kan vi bistå med ydelser i form af public affairs, mødeetablering før, under og efter FM21, konsulentbistand, øget mediedækning samt marketingsmaterialer (beach flag/roll-up/tryksager).

Ring til os på 70 26 19 79 eller skriv til mail@lindskov.com for at høre mere om, hvordan vi kan bistå jer med at få et fantastisk Folkemøde med synlighed og dialog med de aktører, I gerne vil møde eller sætte en agenda sammen med.

Sådan foregår debatterne

  • En debat varer netto 45 minutter, hvorfor der er god mulighed for en rolig tømning af teltet samt tid til vores videoteam og praktiske team til sceneskift inden næste debat.
  • Før debatten tager vores praktiske team sig af opsætningen af de perfekte rammer for jeres debat. De sørger således for vand og opsætning af bl.a. bagtæpper og flag samt brochure og merchandise på stole og borde.
  • Mikrofoner og navneskilte er en del af pakken, mens vi gerne bistår med videocrew og fotografer samt konsulenter on site, der kan varetage jeres sociale medier enten direkte eller sammen med jeres egne medarbejdere.


OVERNATNING OG TRANSPORT

Et ophold på Bornholm under Folkemødet kan være en dyr fornøjelse. Med indsigt i de forskellige overnatningsmuligheder, der er på øen, kan vi bistå med rådgivning og sparring i forbindelse med transport og overnatning på solskinsøen.

BETALING

Afhængig af hvilken pakke, I ønsker, opkræves depositum i forbindelse med booking. Ved afmelding efter årsskiftet 19/20 betales depositummet ikke tilbage.

SKAL VI HOLDE ET MØDE?

Vi er klar til at tage møder med jer om, hvordan vi kan give jer et fantastisk og værdiskabende Folkemøde.

Kontakt os på mail@lindskov.com for yderligere information eller for at booke et møde om mulighederne.